Imnul Anti-Geoana

19

Posted on : 20:52 | By : Romanu

Share this :

  • Stumble upon
  • twitter

Comments (19)

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Cred ca te afli pe un teren minat. Nu sunt sustinator pe nici o parte si nu am nici o culoare politica dar consider ca ar trebui sa te informezi in mai multe aspecte cand i-ti lansezi cu indarjire o convingere. Meschinaria este prezenta peste tot iar proasta informara este caracteristica unui om slab. Succes in ce-ti propui dar nu sunt sigur ca esti pe calea cea buna.

1.As vrea sa-ti spun ca filmuletul nu imi apartine de pe youtube luat
2.Nu sunt fan Basescu , dar decat un psd-ist mai bine un marinar (daca ai mai intrat pe blog ai fi vazut pe cine am sustinut eu).
3.Ceea ce imi propun eu nu are legatura cu politica, daca tu crezi ca nu sunt pe drumul bun , poate nu ma cunosti.
4. Succes si tie!

Oau..., cata aciditate. In alta directie i-mi era indreptata atentia. Dar me retrag. Inca se mai vad urmele de la coltii infipti.

eu chiar vorbesc foarte calm

Foarte interesante abordarile. Eu ma abtin. Cine intra in discutii politice se afla intr-un permanent camp de lupta

super tare frate

Imn Anti-Basescu nu se face pentru ca atatea ar fi de spus incat ar tine 2 ore imnul !!! La cat o furat asta si cate prostii o facut , o injurat ziaristi , o batut copii , leo dat m..e la uni in direct!!! deci Imn nu se face ca l-ar durea gura pe cantaret sa cante 2 ore :)))))

nu stiu daca s-a facut, am rugamintea de-a avea un limbaj decent

Pentru Anonim
Faci multe greseli de ortografie, mai invata domnule gramatica altfel nu mai interveni ca te faci de ras

foarte bine...love you BASE

ma bucur ca ma sustine si pe mine cineva:)

Am o intrebare pt tine. Daca ai ramane fara servici sau poata ai tai ar ramane fara servici si ti s-ar da cadou prin lege 8 zile fara plata si tu ai avea rate de platit la banca, ai mai vota cu Base?

Sau ai credinta ca de fapt toate acestea se pot intampla datorita crizei financiare si nu regimului politic. Ei abia astept sa finalizeze alegerile si Basescu sa fie presedinte. Ai sa vezi cu ochi tai ca sibieni vor fi cei mai afectati de repercursiunile regimului politic actual. Atunci voi sti pe cine i-mi vars nervii.

Pt. anonim: Nici eu nu sunt de accord cu accordatarea celor 8 zile libere, dar trebe sa recunoastem ca unii bugetari au salarile destul de mari .

Pt anonim : Inca ceva Romania a fost in criza mai tot timpul , romanul obisnuit nu prea simte efectul crizei.

1) criza nu este ”made in Romania”, 2)orice om cu bun simt stie ca in criza faci economii, adica tai de unde se cheltuieste ineficient
3)ptr mine este important ca cel ce va fi presedinte sa nu fie un papagal tras de sfori de niste smecheri
4)Presedinte perfect nu exista cum nu exista om perfect - a fost doar unul Iisus Christos, ceea ce Basescu nu e, deci om fiind NU ESTE PERFECT!
5)M-am saturat de politica te tipul ”bagam gunoiul sub pres”, vreau ca daca este ceva in neregula, si sunt multe slava Domnului, cine va care are putere sa spuna in gura mare, chiar sa faca ”scandal”, altfel nu va exista evolutie, decat a averilor smecherilor.

Roman-ule te rog daca se poate sa-mi dai si mie un url de unde sa pot face un download al imnului anti geoana

Cu cea mai mare placere : http://www.youtube.com/watch?v=ffIW_uFJ6_U istai filmulete de pe youtube, il descarci cu youtube dawnloader.

Trimiteți un comentariu