A aparut imnul Oficial pentru Cupa Mondiala 2010

6

Posted on : 17:08 | By : Romanu

Videoclipul intitulat "Waka Waka - Time for Africa" este cantat de Shakira si Freshlyground. Fanii din Africa de Sud nu vad reprezenativa vocea columbiencei pentru ca melodia este inspirata din repertoriul camerunez, iar acesti isi pun intrebarea cum va reusi sa cante parte africana?
Trecand peste aceste critici Shakira va interpreta imnul Cupei Mondiale pe 10 iunie, la ceremonia de deschidere in cadrul careia vor mai concentra Alicia Keys si Black Eyed Peas.
Iata mai jos imnul oficial:

Share this :

  • Stumble upon
  • twitter

Comments (6)

La o prima auditie zic ca suna bine, dar mi se pare ca bit-ul de la inceput aduce pe undeva cu piesa The name of the game (parca asta era titlul)

acum parca toate melodiile seamna intre ele
mie imi place
suna african:))

O piesa care initial este legata de viata celor din Somalia,Mogadishu,interpretata de K’naan si care este preluata de COCA COLA ca imn si cu un strop de culoare a vocii superbe a lui DAVID BISBAL,FAC SA FIE CEA MAI FRUMOASA piesa facuta vreodata pentru un campionat mondial………pur si simplu ti se ridica parul pe tine!
Poate astfel vom fi mai uniti macar prin sport ca natiuni si vom aprecia ami mult viata amarata a celor din AFRICA…..(aici nu ma refer la africa de sud)
Felicitari K’NAAN!

oricum eu cred ca editia de anul acesta o sa fie reusita
intotdeauna tarile "mai" sarace fac intotdeauna lucrurile sa iasa bine, si poporul african o sa o demonstreze

foarte bun...gg shakira

WWW.YUTERO.COM Daca vrei ceva poze/filmulete hot poti sa iti faci cont GRATIS si poate sa inceapa distractia.
WWW.YUTERO.COM =>Forum sex gratis yutero web-ul perechilor liberale si ai incornoratilor!

Trimiteți un comentariu